Smarty Forum Index Smarty
The discussions here are for Smarty, a template engine for the PHP programming language.
Too much html-code = error?

 
Post new topic   Reply to topic    Smarty Forum Index -> Bugs
View previous topic :: View next topic  
Author Message
andreaswong
Smarty n00b


Joined: 25 Jul 2014
Posts: 4

PostPosted: Fri Jul 25, 2014 5:46 pm    Post subject: Too much html-code = error? Reply with quote

hello,
Every time i add too much html-code the code gets cut off.

And the site + footer + layout is full of error. It brokes even the max-width of my site..

I use for translate: {if german} text {/if} or {if english} text {/if}

i dont know what i could do, to add more then 2 languages. Because more than 1 or 2 languages and i got the same error. Each time the text-site is broken..


Last edited by andreaswong on Wed Jul 30, 2014 9:35 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
U.Tews
Administrator


Joined: 22 Nov 2006
Posts: 4703
Location: Hamburg / Germany

PostPosted: Tue Jul 29, 2014 9:58 pm    Post subject: Reply with quote

You have Smarty tags like {if english} in your output.
To me it looks like that you have these tags in a litteral section.
Back to top
View user's profile Send private message
andreaswong
Smarty n00b


Joined: 25 Jul 2014
Posts: 4

PostPosted: Wed Jul 30, 2014 5:46 am    Post subject: Reply with quote

i tested it so often, i cant find the reason.
it seems after a special number of content, the html code gets cut.

I deleted the i(f language) thing but that was not the reason. The text-pages still get cut.

Where can i look, maybe there is some limit for content-text-pages?
Thats realy.. Sad

Everthing after still gets deleted. Iam searching many days, also
i found several things, but iam not a professional and the search will go on for months witohut your help. example: http://42.help.egotec.com/Design/Smarty/Smarty+Funktionen/%7Bsub_html%7D.html

And i searched several php files for "truncate". I need your help.


Last edited by andreaswong on Wed Jul 30, 2014 9:36 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile Send private message
andreaswong
Smarty n00b


Joined: 25 Jul 2014
Posts: 4

PostPosted: Wed Jul 30, 2014 8:39 pm    Post subject: Reply with quote

Iam sorry, meanwhile i changed the single text-page.

Site with maximum of numbers and everyhting is working:
http://tinyurl.com/m5us2a9

Site with one table more and bug:
http://tinyurl.com/k962qya

Scroll down to footer too see the bug.

It was a single shop-script from: http://cmsaccount.com/
Back to top
View user's profile Send private message
U.Tews
Administrator


Joined: 22 Nov 2006
Posts: 4703
Location: Hamburg / Germany

PostPosted: Wed Jul 30, 2014 9:05 pm    Post subject: Reply with quote

On the failing page
<div class="body_content_home"> is not closed with </div>

The pages show other errors like unclosed <span>

This is not a problem of Smarty , but your html structure
Back to top
View user's profile Send private message
andreaswong
Smarty n00b


Joined: 25 Jul 2014
Posts: 4

PostPosted: Wed Jul 30, 2014 9:34 pm    Post subject: Reply with quote

solution:
database=
content mediumtext

Thank you.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Smarty Forum Index -> Bugs All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Protected by Anti-Spam ACP