Smarty Forum Index Smarty
The discussions here are for Smarty, a template engine for the PHP programming language.

google map image not showing

 
Post new topic   Reply to topic    Smarty Forum Index -> Add-ons
View previous topic :: View next topic  
Author Message
onikonik
Smarty n00b


Joined: 20 Oct 2007
Posts: 4

PostPosted: Sat Oct 20, 2007 9:38 pm    Post subject: google map image not showing Reply with quote

Hi all,

just a quick question... I am using the googlemapAPI file and this seems to work ok for everything except I can't display a map image...I have the sidebar but just a gray box where the map image would be. Does anyone know what I need to do to correct this. I am not using PEAR so I have removed all the "connections to this" code but do I need to use PEAR in order to display the map image??
Back to top
View user's profile Send private message
mohrt
Administrator


Joined: 16 Apr 2003
Posts: 7368
Location: Lincoln Nebraska, USA

PostPosted: Sat Oct 20, 2007 11:00 pm    Post subject: Reply with quote

Try the demo, get that working. Then compare that with your page, see what isn't setup similarly. Check your javascript console for errors. Check where you include javascript, where you call onLoad(), etc.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
onikonik
Smarty n00b


Joined: 20 Oct 2007
Posts: 4

PostPosted: Sat Oct 20, 2007 11:10 pm    Post subject: Reply with quote

hi mohrt

I have done that but even the demo page doesn't display the image...

basically i commented out all the getCache, putCache functions in the API so I think it could be because of that somehow. The thing is I don't want to store values in a DB....

any ideas?
Back to top
View user's profile Send private message
mohrt
Administrator


Joined: 16 Apr 2003
Posts: 7368
Location: Lincoln Nebraska, USA

PostPosted: Sun Oct 21, 2007 12:00 am    Post subject: Reply with quote

Don't comment anything out in the API. Start with a clean library and get the demo running. If you don't want to use caching, don't set the DSN (I think, I've never tried to use without the DB, as this is a waste of resources.)
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
onikonik
Smarty n00b


Joined: 20 Oct 2007
Posts: 4

PostPosted: Sun Oct 21, 2007 12:51 am    Post subject: thanks Reply with quote

ok yes I just commented out that database line and it works perfectly

thanks for your help
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Smarty Forum Index -> Add-ons All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Protected by Anti-Spam ACP