Smarty Forum Index Smarty
The discussions here are for Smarty, a template engine for the PHP programming language.

Help with the {input command

 
Post new topic   Reply to topic    Smarty Forum Index -> General
View previous topic :: View next topic  
Author Message
TirednBurntOut
Smarty Rookie


Joined: 21 Nov 2014
Posts: 24

PostPosted: Mon Jul 18, 2016 11:32 pm    Post subject: Help with the {input command Reply with quote

Am using smartjobboard software. Have found lines in the TPL's like this:

{input property=$form_field.id}
{input property=$form_field.id template="video_profile.tpl"}

But I cant find any documentation or code for "input". Have looked in all Smarty folders for a custom function or modifier, but no luck.


Could sure use some help!
Back to top
View user's profile Send private message
elpmis
Smarty Elite


Joined: 07 Jun 2007
Posts: 321

PostPosted: Tue Jul 19, 2016 7:50 pm    Post subject: Reply with quote

input isn't a plugin which comes from Smarty.

It seems it comes from Smartjobboard so you should search inside smartjobboard related folders too.
Back to top
View user's profile Send private message
TirednBurntOut
Smarty Rookie


Joined: 21 Nov 2014
Posts: 24

PostPosted: Tue Jul 19, 2016 7:54 pm    Post subject: Reply with quote

elpmis wrote:
input isn't a plugin which comes from Smarty.

It seems it comes from Smartjobboard so you should search inside smartjobboard related folders too.


I have searched on everything I can think of, both in file names and text inside files.

Do you have any specific search suggestions?
Back to top
View user's profile Send private message
TirednBurntOut
Smarty Rookie


Joined: 21 Nov 2014
Posts: 24

PostPosted: Tue Jul 19, 2016 8:05 pm    Post subject: Reply with quote

elpmis wrote:
input isn't a plugin which comes from Smarty.

It seems it comes from Smartjobboard so you should search inside smartjobboard related folders too.


Thanks for confirming "input" is not standard Smarty.

How does Smarty know where to find plugins if they are not in the standard Smarty folders?

I have scoured the Smarty folders and files, and I have done global searches within my IDE and using an external file finder (Agent Ransack) looking for any filename containing the word "input" and within files looking for the text:

input( or _input or input_
Back to top
View user's profile Send private message
elpmis
Smarty Elite


Joined: 07 Jun 2007
Posts: 321

PostPosted: Tue Jul 19, 2016 8:39 pm    Post subject: Reply with quote

The question is why do you want to know this Wink?

You could play with with params and compare it with results.

By the way ... I'm not familiar with this software. But I've make a short look inside it and have seen there's a registred function named input.
Back to top
View user's profile Send private message
AnrDaemon
Administrator


Joined: 03 Dec 2012
Posts: 1593

PostPosted: Tue Jul 19, 2016 8:49 pm    Post subject: Reply with quote

http://www.smarty.net/docs/en/plugins.tpl

And answering your question directly, it can be anything.

Code:
<?php

$smarty->registerPlugin('function', 'input', function() {});
is a perfectly valid way to register template function.

If you have your site code downloadable somewhere, we could take a look, to speed things up.
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Smarty Forum Index -> General All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Protected by Anti-Spam ACP